Lækker og appetitvækkende mad ud af huset i Sønderborg

13 januar 2020
Astrid Pedersen
Lækker og appetitvækkende mad ud af huset i Sønderborg

Har du meldt dig frivilligt til at lægge hus til – og forestå madlavningen – til næste store venne komsammen? Så kan du vælge at bestille mad ud af huset fra din lokale restaurant i Sønderborg, hvis køkken faciliteterne og tiden ikke slår til.

Hvor finder jeg den bedste mad ud af huset i Sønderborg?

Bor du i Sønderborg eller nærmeste omegn, og søger du en restaurant som tilbyder danske retter som mad ud af huset, kan du med fordel vælge Restaurant Colosseum som din leverandør. Restaurant Colosseum er berømt vidt og bredt for vel tilberedt og smukt anrettet mad fra det traditionelle danske køkken.

Når du vælger at få Restaurant Colosseum til at levere mad ud af huset til dit arrangement, får du ikke alene lækker og velsmagende dansk mad i top klasse. Du får også glæde af flotte anretninger og inspirerende udførelse af de enkelte retter. Og så får du selvfølgelig også fordelen af en pris, som afspejler stordrift fordelen ved et restaurant køkken. Sagt på en anden måde: Du ville sandsynligvis ikke kunne tilberede lignende retter selv, hvis råvarerne skulle holde en tilsvarende kvalitet.

Hvilke retter kan jeg vælge som mad ud af huset hos Restaurant Colosseum?

Restaurant Colosseum er vældig fleksibel når det kommer til mad ud af huset bestillinger. Som udgangspunkt kan du vælge imellem alle de lækre retter på restaurantens frokost og aften kort. Her finder du traditionelle danske klassikere så som Wienerschnitzel med dreng, Stjerneskud, Herregårdsbøf, og selvfølgelig den kendte og elskede stegt flæsk med persillesovs, kartofler og syltede rødbeder.

Du kan også vælge Restaurant Colosseums specialitet Kong Frederiks livret, som består af strimler af flanksteak i krydret flødesauce, serveret med kartofler, pommes frites, hakket æg, løg og rødbeder. Super lækker og nem mad til herre aftenen!

Se det fulde menukort på restaurantcolosseum.dk

Flere nyheder