Nyd dit smørrebrød i fulde drag

02 June 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er jo klart, at der er forskel på det smørrebrød, som man selv laver, og så når man er ude at spise eller bestiller det udefra, hvor der virkelig er gjort noget ud af det.

For når man normalt laver sig noget smørrebrød, så er det som regel med brød, smør og et enkelt pålæg, hvor man ikke bruger pynt, tilbehør eller sætter det pænt op, for det skal måske lige være den hurtige snack, som man spiser på farten, eller mens man sidder derhjemme og laver noget andet.

Det kan nemlig godt ende med at blive lidt dyrt eller ende i madspild, hvis man skal købe alle de ingredienser, som man skal bruge, for at lave bare de mest klassiske stykker af smørrebrød, fordi man har lyst til et stykke eller to.

Derfor er der også mange, der mere kan lide at spise den slags ude, fordi det giver en større smagsoplevelse.

smørrebrød

Smørrebrødet fortjener, at du nyder det

Men derfor kan man også hurtigt komme til at ende i den gamle vane, at man ser noget flot smørrebrød foran sig, og så kommer man til at associere det med, at man skal spise hurtigt, fordi man har travlt.

Så når man giver sig tid og penge til at finde og købe noget godt smørrebrød, så skal man også unde sig selv og smørrebrødet, at man nyder det – det vil dem, der lavede det, også sætte pris på.

Og hvis man ikke spiser det så hurtigt, så bliver man heller ikke proppet og får ondt i maven, fordi man bedre kan følge forløbet og langsomt mærke, at man bliver mæt, og det er den bedre mæthedsfornemmelse at få.

Og så er der det skønne ved smørrebrød, at der er så meget spændende at vælge blandt, og man kan næsten opfinde sit eget, hvis man vil!

More articles