Lær at spille online Black Jack på blog om spil

26 January 2019
Astrid Pedersen
Lær at spille online Black Jack på blog om spil

Black Jack er et af de mest kendte og spillede kortspil online. Black Jack er den amerikanske variant af det spil, vi herhjemme kender som 21, og som er det, man kalder et banking game. I Black Jack spiller de enkelte spillere ikke imod hinanden, som man ser det i andre kortspil – online såvel som i den virkelige verden – men mod huset, i form af dealeren.

Black Jack – et simpelt spil med gode vinderchancer

Du har sikkert set et Black Jack bord, hvis du nogen sinde har været på et standard casino, eller måske i en amerikansk film. Alle spillere sidder på række og får uddelt kort efter tur, og det handler om at komme så tæt på værdien 21 med de kort, man får uddelt. Kort fra 2 – 9 har deres nominelle værdi, billedkort og 10’ere tæller for 10, og esserne kan gælde som 1 eller 11.

Dealeren får også to kort. Det ene kort er åbent, det vil sige, at du og de andre spillere kan se det. Er dette kort et es, vil dealeren tjekke sit andet kort. Er det et af de kort, som tæller for værdien 10, har dealeren Black Jack (21) og dermed automatisk vundet spillet. Derfor er det muligt for spillerne at tegne en forsikring, skulle det åbne kort være et es. Forsikringen består i halvdelen af din indsats, og du får dine penge igen, hvis dealeren skulle vise sig at have Black Jack.

Lær spillet Black Jack at kende til bunds

Det er klart, at det kræver en god portion is i maven at spille Black Jack. Spillet bygger på lige dele strategi og tilfældighed. Når du først har lært de forskellige tricks og ved, hvornår du skal fordoble eller splitte, har du gode chancer for at hive gevinsten hjem, når du spiller Black Jack online.

På spiller bloggen hyggespil-online.dk kan du læse meget mere om de forskellige typer Black Jack, og hvad du kan gøre for at øge dine vinderchancer.

More articles