Apotek: Find dit mundbind online

04 august 2020
Astrid Pedersen

Når du bliver syg med influenza eller snue, handler det selvfølgelig først og fremmest om at blive rask og komme oven på igen. Men du bør også tænke på din omverden, og derfor undgå at smitte andre mennesker. Dette gøres mest effektivt ved at holde dig inden døre så længe sygdommen smitter. Og er du nødsaget til at bevæge dig ud i det offentlige rum bør du bære mundbind mod smitte.

Hvor kan jeg købe gode og billige engangs mundbind?

Hvis du er på udkig efter et online mundbind apotek hvor du kan finde mundbind til engangs anvendelse kan du med fordel tjekke Testsmart.

Testsmart er en danske webshop som er godkendt af Lægemiddelstyrelsen til at sælge forskellige apoteker varer så som hjemmetests og mundbind mod smitte. Når du køber mundbind via Testsmart er du således garanteret prima vare. Testsmart forhandler nemlig udelukkende mundbind som er CE mærket efter standarden EN 149 + A1:2009 hvilket betyder at disse mundbind er godkendt til personlig anvendelse.

Tre lags mundbind fra Testsmart er fremstillet i lette, ikke vævede materialer, som ikke indeholder latex eller glas fiber. Dette gør mundbindene særligt åndbare og behagelige at bære. Du kan sagtens være iført dit Testsmart mundbind i flere timer uden at det bliver hverken ubehageligt eller fugtigt. Den lave vejretræknings modstand i disse engangs mundbind gør at du nemt kan ånde igennem mundbindet, samtidig med at den høje filtretings kapacitet sørger for at begrænse smitten i videst muligt omfang.

Samtidig hører mundbind fra Testsmart til i den billige ende. Når du eksempelvis køber en pakke med 100 styk, vil prisen per mundbind komme helt ned under syv kroner. Og bestiller du for over 100 kroner i den online shop får du tilmed fri levering.

Du kan læse mere om Testsmart engangs mundbind og bestille dine mundbind via hjemmesiden Testsmart.dk

Flere Nyheder