Buch Copenhagen Jakker

16 januar 2022
Signe Hansen

advertorial

Gå lækkert ind i Vinteren

Med vinterens kolde, grå dage, kan det være svært at trække sig udenfor huset og ude i kulden. Men med den lækre kollektion af Buch Copenhagen Jakker, kan du få noget, som ikke kun holder kulden langt væk, men også får hoveder til at vende, når du stilsikkert træder ud af døren! I flotte beige farver som varierer fra det helt mørke grønne og brunt til skinnende hvidt, kan du finde noget til lige din smag og behag.

Lidt af det hele 

Buch’s jakkesamling har noget for alle, og med den store samling af unikke men kvalitetsvarer er du sikret at finde noget, der passer dig. Det kan for eksempel være noget fra Cooper’s samling, hvor du finder puffer jakker og fake fur parkas som giver dig en elegant og slank form og samtidig formår at holde varmen og som lige nu er på 40 procents udsalg.

Er du ude i noget lidt dyrere og ufattelig luksuriøst som bliver en stensikker vinder til enhver lejlighed og holder i al evighed, tager du et solidt valg med den smukke Lux Dutti Coat, en lang frakke i lyserød med ægte rævpæls. Men her er også et udvalg af mindre jakker, som Biker Jackets, Cough Jackets, eller Safari Jackets, hvis du mangler noget til foråret, som er lige rundt om hjørnet. 

image

 

Altid det Bedste

Hos Buch ved du, at du altid får det bedste. Grundlagt i 2009 og med fem butikker såvel som et webshop, arbejder Buch med dansk design der kombinerer det feminine med det rå; for stilbevidste og selvsikre kvinder. Hvis 2022 er året, hvor du gerne vil træde ind i en ny og spændende stil, kan du finde alt fra flotte jumpsuits, nederdele, sko og toppe hos Buch, som kan sættes sammen på mange forskellige stilsikre måder. 

Flere Nyheder