Centralt beliggende business hotel i luksusklassen

20 January 2020
Astrid Pedersen

editorial

Når du planlægger en konference, som skal forløbe over flere dage – eventuelt med deltagelse fra udlandet – er der en vis ræson i at vælge et konference center med mulighed for overnatning. På den måde slipper dine gæster for at skulle transportere sig mellem hotel og konference center.

Du får mulighed for at tilbringe mere uformel tid med gæsterne, for eksempel i forbindelse med måltider i restauranten eller hygge i de dertil indrettede afslapnings områder. Og på den måde skabes bedre kontinuitet og sammenhold, hvilket især giver mening, hvis det er din virksomhed eller en afdeling i samme, som er på konference ophold.

Hvor finder jeg et business hotel på Fyn?

Har du gæster fra flere egne af Danmark, giver det mening af vælge et konference center med tilhørende business hotel, som har en central beliggenhed, og som er nemt at komme til. Du kan for eksempel tjekke HUSET i Middelfart – tidligere kendt som Byggecentrum. HUSET i Middelfart tilbyder, ud over et stort og varieret udvalg af konference og møde lokaler i mange forskellige størrelser, lækre værelser, som egner sig til overnatning for såvel enkelt personer som for par.

HUSET i Middelfart råder over 70 flotte og nyrenoverede værelser med eget bad, tv og direkte udgang til de smukke og naturskønne områder. Du kan vælge at booke overnatning i forbindelse med din konference eller med dit kursus – så får du lækker morgenmad i centerets restaurant med oven i købet.

Med overnatning i business hotel på HUSET i Middelfart kan I tage den tid, I har brug for, til konferencen eller kurset – og måske endda nyde en god middag med tilhørende drikkevarer i samme restaurant, før I går til ro. Og skulle der være tid til overs før sengetid, kan I hygge jer med billard, petanque eller socialt samvær i kælderbaren.

Book værelser på HUSET i Middelfart business hotel på hjemmesiden huset-middelfart.dk

More articles