En lækker opskrift på nemme bananpandekager

18 marts 2022
Silje Hansen

advertorial

Bananpandekager er et stort hit blandt både voksne og børn. Det er et måltid som du kan nyde morgen, middag og aften. Her kan du naturligvis kombinere det med frugt eller is, alt efter hvad du er til. 

Det er både sjovt og nemt at lave bananpandekager. Det er derfor oplagt spise i weekenderne med børnene, eller hvis du har en travl hverdag. Det er en ret der kan samle hele familien rundt om spisebordet til et lækkert måltid, og det er desuden også hyggeligt at lave i fællesskab. 

Hvis du leder efter en simpel og lækker opskrift på, hvordan du laver de bedste bananpandekager, så er du landet det helt rette sted. Her i artiklen har vi fundet den bedste opskrift til, hvordan du får lavet bananpandekager, som dine gæster vil elske dig for at lave.

Bananpandekager

Spis sunde bananpandekager som et alternativ

De fleste kender traditionelle pandekager. Det er måske ikke det sundeste mad, som du kan få at spise. Her er bananpandekager faktisk et sundere alternativ, hvis du stadig ønsker at servere pandekager til dine børn eller gæster. 

Grunden til at det hedder bananpandekager er faktisk fordi pandekagerne primært består af banan. Herudover skal du kun bruge æg, havregryn, mel og salt. Da bananerne er søde behøver du ikke bruge sukker, som man ellers bruger i de traditionelle pandekager. 

Hvis du alligevel ønsker at gøre pandekagerne lidt sødere, behøver du ikke bruge sukker. Du kan i stedet bruge kokos. Du kan naturligvis også bare gå all-in og spise det med chokoladesovs eller is.

Her finder du en nem opskrift på at lave de bedste bananpandekager

Er du i markedet for at finde en lækker og simpel opskrift på bananpandekager, så kan du med fordel besøge https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/14172/bananpandekager. Her har du en simpel opskrift på traditionelle bananpandekager, som dine gæster vil elske.

Flere Nyheder