En omfangsrig gulvafslibning alle steder i landet

20 August 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Nogle gulvafslibningsfirmaer har tilholdssted et enkelt sted i landet, da de måske er en uafhængig virksomhed, der ønsker at drive deres virke som en del af dem selv, uden de skal stå til ansvar for en større ledelse i et konglomerat af andre virksomheder, hvor man indgår som en del af flere selskaber.

En fordel ved dette er netop, at der er mere sammenhold, og at alle stort set kender hinanden i en mindre virksomhed, hvor der er korte kommandoveje, og alle kan komme i kontakt med hinanden og har sat ansigt på de fleste ansatte.

En ulempe kan så være, at når virksomheden måske oplever et dårligt regnskab et år, så kan de ikke få en saltvandsindsprøjtning fra deres hovedsæde, så de kan holde skruen oven vande til næste år eller senere, når der kommer flere penge i kassen.

Men den følelse af at være selvbestemmende er også bare rar at have.

Så kan man selv ekspandere ens virksomhed, så man ikke skal køre langt, når man skal udføre gulvafslibning, hvilket kunne være, hvis man har hovedsæde i for eksempel Aalborg, og man skal lave gulvafslibning i Roskilde, fordi ens gode omdømme er nået vidt omkring.

Så slipper man for at skulle betale overnatning til medarbejderne med videre, når de skal rejse langt, hvis man så opretter en afdeling på Sjælland.

På den måde kan lægge afdelinger strategisk i landet, så man kan komme langt omkring i randområderne, og man kan oprette afdelinger flere steder i landet, hvor der er stor befolkningstæthed.

Disse afdelinger kan så være større eller mindre efter, hvordan man bedømmer, markedet er de respektive steder i Danmark, og man kan ligeledes opføre fjernlagre med materialer og udstyr, hvis dette skulle blive nødvendigt.

Så har man let ved at komme ud til kunderne, når firmaet er stort nok til, at man kan udvikle sig på den måde.

 

More articles