Er det ikke risikabelt at optage et online lån?

29 January 2020
Astrid Pedersen
Er det ikke risikabelt at optage et online lån?

Måske er du blevet grundigt afskrækket af tv showet Luksusfælden, i hvilket hurtige forbrugslån, kviklån, mini lån og andre online lån typer synes at være et gennemgående element. Men her skal du huske, at tusindvis af danskere har optaget et sådant lån uden at komme galt af sted.

Hvis du blot sørger for at betale dine afdrag til de aftalte tidspunkter, vil du nemlig aldrig komme til at betale mere for dit lån, end du fra starten har indvilliget i. Det er først når du misligeholder dit lån, at der begynder at løbe høje gebyrer og straf renter – de såkaldte mora renter – på dit lån. Og så kan hovedstolen godt vokse ganske betragteligt.

Lån penge online med omtanke

Derfor bør du altid overveje din situation grundigt, inden du ansøger om et hurtigt online forbrugslån. Det er en god idé at opstille et budget, i hvilket de månedlige afdrag indgår på lige fod med dine øvrige månedlige udgifter, på den måde er du sikker på at kunne betale lånet tilbage som aftalt, og dermed undgå at det bliver rigtig dyrt for dig.

Find din låne udbyder på hurtigudbetaling.dk

Har du endeligt besluttet dig for at ansøge om et online lån, bør du fare med lempe. Det er vigtigt, at du låner pengene i en bank eller i et penge institut, som er godkendt af Finanstilsynet, og således underlagt dettes regler og standarder for udlån af penge til private.

Dette betyder nemlig, at du fra starten kan få et overblik over økonomien i dit lån, og selv bestemme hvor store og hyppige dine afdrag skal være. På den måde kan du få regnskabet til at passe hver måned uden at komme bagud med dine afdrag.

Du kan finde og sammenligne lån fra en lang række godkendte låneudbydere på hurtigudbetaling.dk

More articles