Få den bedste service i forbindelse med dødsfald

10 March 2020
Astrid Pedersen
image

Har du for nylig mistet din ægtefælle, en forælder, eller et andet elsket medlem af familien eller af den nære vennekreds? Så har du højst sandsynligt mest af alt brug for trøst, forståelse, og ro til at komme dig over dit tab.

Typisk vil man som pårørende til en nyligt afdød føle trang til at søge sammen med andre efterlevende, og derigennem få den nødvendige forståelse og omsorg. Er dette ikke muligt – måske fordi du var den sidste pårørende i rækken – er det muligt at få professionel hjælp til håndtering af sorgen hos en dygtig psykolog.

Kan en psykolog hjælpe med sorg arbejde?

I modsætning til hvad mange tror, kan en psykolog sagtens hjælpe dig med andet end psykisk sygdom og mentale lidelser. En psykolog arbejder nemlig også med mennesker, som har svært ved at håndtere tilværelsens svære grundvilkår – for eksempel sorgen over tabet af et elsket menneske i forbindelse med dødsfald eller skilsmisse.

Psykolog samtaler kan være til stor hjælp for dig, som har svært ved at komme videre, og som føler dig svag og hjælpeløs. En dygtig psykolog vil kunne hjælpe dig med at finde ind til de ressourcer, som kan styrke dig i dit videre forløb.

Få professionel assistance i forbindelse med bisættelse

Du kan som eneste efterlevende risikere at stå med hele ansvaret for bisættelsen af den afdøde. Her kan du til alt held få den hjælp, du i denneforbindelse behøver, hos en bedemand. En bedemand vil kunne hjælpe med alle de praktiske gøremål, som relaterer sig til dødsfaldet – for eksempel fremskaffelse af kiste, transport af den afdøde, indhentning af begravelses hjælp, aftale med kirke kontoret og indrykning af eventuel dødsannonce i aviser og dagblade.

Du kan læse meget mere om de instanser, som kan hjælpe dig i forbindelse med et dødsfald, på servicefirmaer.dk

Tjek også disse sider:

https://servicefirmaer.dk/
https://serviceudbydere.dk/
https://AltDetPraktiske.dk/
https://HandyHjælp.dk/
https://UltraHandy.dk/
https://MegaHandy.dk/
https://ServiceSkandinavia.dk/
https://ServicePlanet.dk/
https://ServiceFinderen.dk/
https://servicetips.dk/
https://servicetricks.dk/
https://servicevirksomheder.dk/

More articles