Få det flotteste garn hos din lokale frisør i Århus

21 February 2020
Astrid Pedersen

editorial

Trænger de slidte lokker til en studsning – eller er du i markedet efter en ny og spændende frisure? Overvejer du at lade dit hår farve, eller måske få lagt lyse striber eller reflekser ind i toppen? Eller har du lyst til at prøve en kreativ hår opsætning, eventuelt i anledning af en fest eller måske endda dit eget bryllup? Så kan du få kyndig og professionel hjælp hos en dygtig, udlært frisør. Og er du bosat i Århus eller omegn, kan du med fordel vælge salonen Marias Hår.

Hvorfor skal jeg vælge Marias Hår som min frisør i Århus?

Når du overlader klipning eller farvning af dit hår til Marias Hår, er du garanteret en personlig behandling, som tager udgangspunkt i dine ønsker og præferencer. Samtidig vil frisøren med baggrund i sin generelle viden om hår hurtigt kunne vurdere, hvad der tjener netop dit hår bedst – og rådgive dig herom.

Du vil altid få den bedste vejledning, og din frisør vil altid vælge produkter, som passer præcist til dit hårs type og beskaffenhed. Hos Marias Hår anvendes udelukkende miljøvenlige og skånsomme produkter fra de lækre brands EVO, FABULOSO PRO, Nashi, Argan Secret, FVS (frisørens vital system) og Forever Living, som er en aloe vera baseret serie af frisør produkter.

Uanset om du er til filtret surfer garn, en skarp page, eller bølget havfrue hår, kan du hos Marias Hår få dine ønsker opfyldt. Og så kan du nyde den lækre selvforkælelse i nogle af Århus’ mest kreative og innovative rammer. Marias Hår er nemlig placeret i et af de mest hippe kvarterer i Århus, nemlig Trøjborg, hvor du for alvor vil kunne mærke den kreative atmosfære – og måske endda lade den smitte af på din stil og på dit valg af frisure!

Du kan læse mere, og booke tid til frisør behandling hos Marias Hår, på mariashaar.dk

More articles