Få råd til mere bil – køb brugte biler

19 November 2019
Astrid Pedersen
Få råd til mere bil - køb brugte biler

For mange mennesker i Danmark er bilen nærmest et familiemedlem. Selv om vort lille land er begrænset i geografisk udstrækning, findes der stadig mange små byer og landsamfund i Danmarks udkant, hvor adgangen til offentlig transport er stærkt begrænset.

Er du og din familie bosat i et af disse områder, er I med stor sandsynlighed afhængige af at hav en eller to velfungerende biler, som kan bringe jer sikkert frem og tilbage mellem job, institution, skole og fritids interesser i hverdagen. Det kan dog virke uoverskueligt at skulle punge ud til en fabriksny bil, når vognparken skal udvides i takt med at familiens behov ændrer sig.

Nye biler i Danmark er dyre i anskaffelse – dette skyldes i høj grad tårnhøje skatter og afgifter, som pålægges disse af staten. Til gengæld rasler størstedelen af bilens værdi af i løbet af det første par år, hvilket betyder, at du risikerer at gældsætte dig til op over begge ører for en bil, hvis værdi måske kun repræsenterer en tredjedel af bilens nypris efter få år.

Køb brugt, og spar penge

Dette værditab på fabriksnye biler betyder dog samtidig, at du med fordel kan købe en brugt bil af nyere dato i stedet. Du får på den måde meget mere bil for pengene – og er du heldig, får du en masse spændende ekstra udstyr med oven i hatten.

Når du køber en bil fra ny, vil du skulle betale ekstra for udstyr så som regnsensor eller hi fi. Finder du en velholdt brugt bil med få år på bagen, vil denne typisk være forsynet med state of the art elektronik og lækkert tilbehør. Og så kan du regne med en god benzin økonomi og masser af køreglæde!

Leder du således efter en lækker, brugt bil, kan du finde Danmarks største udvalg af brugte biler til salg hos anerkendte forhandlere på biltorvet.dk

More articles