Få rettet dine skæve tænder med Invisalign

31 december 2020
Astrid Pedersen
Få rettet dine skæve tænder med Invisalign

Skal dine tænder rettes, og vil du gerne slippe for fastsiddende tandbøjle af metal? Så kan du prøve med Invisalign.

Hvor kan jeg få rettet tænder med Invisalign?

Invisalign er den mest anvendte metode når det handler om tandretning for voksne. Derfor findes der mange tandlæger og tandklinikker rundt omkring som tilbyder tandretning ved hjælp af Invisalign skinner.

Det er vigtigt at du vælger en klinik som er befolket med erfarne og veluddannede tandlæger med ekspertise inden for netop Invisalign – og som er i stand til at bruge det avancerede digitale udstyr som er nødvendigt for at tilrettelægge et effektivt Invisalign forløb.

I København finder du blandt andre You Smile I Smile som er førende inden for tandretning med Invisalign. Og du kan med fordel vælge netop You Smile I Smile hvis du vil være sikker på et flot og holdbart resultat.

Hvem er You Smile I Smile?

You Smile I Smile er din Invisalign klinik i København. Med central beliggenhed i Valby er Invisalign let at komme til med offentlig transport eller på gåben. Uanset hvor i København eller omegn du er bosiddende kan du altid besøge You Smile I Smile med henblik på en gratis forundersøgelse som kan vise om du er en egnet kandidat til tandretning med Invisalign.

Hos You Smile I Smile finder du udelukkende veluddannet personale i form af tandlæger og klinik assistenter som har mange års erfaring med tandretning, og som nærmest udelukkende anvender Invisalign til behandling af skæve tænder, overbid, underbid, krydsbid og lignende. Du kan således trygt lægge dine tænder i hænderne på You Smile I Smile og forvente et rigtig flot resultat som du kan have glæde af i mange år.

Du kan læse mere om You Smile I Smile og booke tid til en indledende konsultation på klinikkens hjemmeside yousmileismile.dk

Flere Nyheder

05. september 2023

Hvad er en reumatolog?