Få ro og velvære i krop og sjæl med en professionel massage

03 May 2020
Astrid Pedersen

editorial

Alle, som har prøvet massage på en spa klinik eller på et luksus hotel i forbindelse med en ferierejse, ved at der her er tale om en oplevelse, som er forbundet med stor velvære. Men vidste du, at virkningerne ved professionel massage strækker sig langt ud over luksus og wellness – og at du faktisk kan få mange sundhedsmæssige fordele ud af at besøge en massør?

Hvorfor skal jeg gå til massage?

Der er rigtig mange gode grunde til med jævne mellemrum at lægge sig på massørens briks. Med regelmæssig massage kan du faktisk styrke ikke alene din krop, men også din psyke, på flere måder. Den velvære, du føler i din krop når du modtager massage, er et tegn på at din krop slapper af.

Ved massørens berøring frigives endorfiner i kroppen, hvilket medvirker til at berolige nervesystemet og få dine muskler til at slappe af. Herved bliver disse mere modtagelige over for de æltende bevægelser, som løsner op for spændinger, og som sørger for at affalds stoffer bliver transporteret bort via lymfe systemet.

Samtidig sker der det, at eventuelle stress symptomer forsvinder under massage. Dit sympatiske nervesystem får sig et velfortjent hvil, og det parasympatiske ditto får mulighed for at rette op på de mange skader, som stress forvolder på kroppen. Du vil faktisk kunne nulstille kroppen ved hjælp af regelmæssig massage, så snart du har vænnet dig til – og er tryg ved – din massør.

Således kan du med fordel bruge massage som et led i en stress behandlings strategi. Sluttelig kommer, at du med massage kan forebygge skader opstået i forbindelse med sport eller træning. Og har du allerede pådraget dig skader, vil massage kunne hjælpe dig til hurtig heling og restitution.

Hvis du ønsker at bestille tid til massage hos en af de dygtigste massører i København, kan du med fordel tjekke Kaatsu Massage på hjemmesiden kaatsumassage.dk

More articles