Få smukke, lyse gulve med en gulvafhøvling i Helsingør

10 May 2019
Astrid Pedersen

editorial

Et massivt trægulv – måske endda et af de helt lækre af tykke egeplanker – er i høj kurs på det danske boligmarked. Hvis dit hjem er i besiddelse af et sådant gulv, kan du således regne dig selv som værende heldig. Dit trægulv vil, såfremt det er i god stand, og træværket er sundt og intakt, altid være et ubetinget aktiv for dit hjem.

Mørk lak og fernis – ikke en deal breaker

Hvis dit gulv stammer tilbage fra den tid, hvor det var moderne at forsegle træværket med tyk, mørk fernis eller lak, kan det dog godt virke, som om det stik modsatte er tilfældet. Nutidens indretnings mode kalder på lyse, strålende gulve – ikke mørkt lakerede, som moden foreskrev før i tiden.

Måske er du så træt af at kigge på de tunge, mørke gulve, at du overvejer at skifte dem ud, eller overhælde dem med epoxy, cement eller beton. Men det ville da for alvor være synd – især når det faktisk godt kan lade sig gøre at redde gulvet, og genskabe den lyse overflade.

Få det gulv, du drømmer om, med en effektiv gulvafhøvling

Du kan nemlig vælge at lade en dygtig gulvmand skrælle lak eller fernis af dit trægulv med en grundig, professionel gulvafhøvling. Dit trægulv kan højst sandsynligt godt tåle det – har det altid været gemt under et tykt lag fernis, har det nemlig med overvejende sandsynlighed ikke være udsat for en gulvafhøvling eller en gulvafslibning før i sit liv. Og så burde der være materiale nok i plankerne til, at en gulvafhøvling godt kan lade sig gøre.

Få et godt tilbud på en professionel gulvafhøvling hos dit lokale gulvfirma

Når gulvet skal afhøvles, bør du vælge en rutineret gulvmand til opgaven. Ham kan du finde hos gkservice.dk – klik ind og få et godt tilbud.

More articles