Find den bedste BB Cream online

17 April 2020
Astrid Pedersen
Find den bedste BB Cream online

Er du træt af at skulle iføre dig foundation hver eneste dag for at opnå en smuk, jævn hudtone – og synes du faktisk det er en smule overkill? Så kan det være, at en BB Cream i stedet er noget for dig.

Hvad er en BB Cream?

En BB Cream er det, man i gamle dage kaldte for ”en farvet dagcreme”. I al sin enkelthed er en BB Cream en ansigts creme, som indeholder lidt pigment, og således ikke er helt gennemsigtig.

BB Cream er for dig, som ønsker lidt farve i kinderne til daglig, men som ikke ønsker at benytte foundation til formålet. Foundation kan ses meget tydeligt i dagslys eller i lyset fra lysstofrør på kontoret, og kan let give huden i ansigtet et pudret udseende.

Det gør en BB Cream ikke. En BB Cream er lige så let at påføre som en almindelige dagcreme, og så indeholder den plejende stoffer samtidig med at den beskytter mod omgivelsernes påvirkninger, for eksempel i form af uv stråler.

De fleste varianter af BB Cream indeholder nemlig solfilter, således at du til en vis grad er beskyttet mod forbrænding, skulle du opholde dig udendørs i løbet af dagen. Og så kan du med fordel bruge din BB Cream som primer under din makeup, når du skal i byen om aftenen. Din BB Cream vil nemlig holde huden fugtig, og dermed din foundation på plads.

Hvilken BB Cream er den bedste?

Hvis du ønsker dig en god BB Cream, bør du først og fremmest tage udgangspunkt i din huds beskaffenhed. En tør hud har brug for mere næring, og en fedtet hud har brug for en knap så tung BB Cream. Du kan med fordel benytte den professionelle guide på hair-blog.dk, hvor du finder de bedste anmeldelser og bedømmelser af BB Cream og anden kosmetik, når du skal finde den bedste BB Cream.

More articles