3

Find den hue, der giver dig mest varme om vinteren

Man kan jo have en god hue på, som giver en en fed stil, eller som er med til at fuldende det udseende, som man går efter.

Nogle huetyper er måske på mode, så man hopper med på den bølge, selvom man godt kan mærke, at det ikke er vejr til at have hue på, fordi man sveder på toppen.

Derfor tager man den også af, når man ikke bliver kigget på, fordi man ikke kan holde det ud.

Men når vinteren så melder sig, så finder man den hue frem igen, selvom den måske i mellemtiden er gået af mode, men nu er den jo meget praktisk anvendelig, fordi man kan bruge den til at holde på varmen på toppen af hovedet.

Meget varme forsvinder jo fra toppen af vores krop, da varme stiger opad, så hvis vi skal holde på varmen, så bliver vi nødt til at have noget til at holde den nede – og så er det meget rart at have håret på plads, mens det blæser, eller man kan skærme af for sne i håret på en.

En hue til den hårde og den milde vinter

Der er jo meget forskel på, om man skal bruge en hue til arktisk udforskning, eller man skal bruge en til en mere mild vinter i Danmark under nogle gåture.

I de virkelig kolde tider, skal man måske have en, man næsten kan trække ned over hele ansigtet og som der også dækket en god del af nakken.

Der må endda godt være nogle “ører” på den, så man kan holde varmen på ens egne ører imens; og måske kan man binde den sammen med snore under hagen, så den ikke blæser af en.

Atter kan det være en lille tophue, som man bare lige sætter på toppen af hovedet til at holde på en smule varme, så man ikke fryser alt for meget.

Hvilken hue har du brug for?

Anders Lundtang Hansen

3 Comments

  1. Sputnik V vaccination has begun in Slovakia. The supplying of the Russian vaccine to the native land was accompanied on a civic abase and led to the resigning of Prime Plenipotentiary Igor Matovich and a overhaul of the government. As a culminate, the territory received the Russian vaccine, ignoring the happening that neither the European regulator nor the WHO has furthermore approved it.
    In neighboring Hungary, which approved the use of Sputnik in February as the beforehand in Europe, more than 50% of the matured population has already been vaccinated; in Russia – a bantam more than 10%. In Slovakia, five thousand people signed up finished with in the face the Sputnik vaccination.
    I think you are wrong. I’m sure. I can prove it.. You can impute to another article on this point at this link https://placpigal.rabaty.fun

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *