Find den rette hundeseng til din bedste ven

23 februar 2021
Astrid Pedersen

Skal familien forøges med et logrende firbenet medlem? Så er I sikkert allerede godt i gang med at samle udstyr til den lille ny.

En hund skal bruge såvel hundesnor eller hundeline og halsbånd som masser af stimulerende legetøj til gåturen og til leg i haven eller i hundeparken. Der ud over skal du selvfølgelig have fat på de nødvendige redskaber til pleje af hunden, for eksempel børster og kamme, flåt tænger, negleklippere og så videre.

Skal hunden ind imellem i bad skal du indkøbe den rette hunde shampoo – og faktisk skal en hund også have børstet tænder med jævne mellemrum, hvorfor du også skal anskaffe en hunde tandbørste. Dertil kommer hundefoder, kosttilskud og godbidder – og så selvfølgelig en god og stabil hundeseng.

En hund har nemlig lige som et menneske brug for et trygt og rart sted at sove om natten. Her slår en gammel, hård hundekurv med et lurvet tæppe bare ikke til. Din hund sætter lige så stor pris på at kunne holde varmen og ligge behageligt som du selv gør når du skal sove. Og derfor må du endelig ikke spare på hundesengen.

Hvilken hundeseng skal jeg vælge?

Der finde mange gode hundeseng på markedet. Hos Design for Pets kan du finde et bredt udvalg af hundesenge i høj kvalitet, og læse mere om hvilke hundesenge som passer til hvilken type hunde.

Især de større hunde foretrækker en hundeseng på ben – dette gør det nemmere for dem at entre hundesengen, og at komme ud af den igen. Den ældre hund vil sætte stor pris på en hundeseng som støtter og varmer kroppen, i særdeleshed hvis den er begyndt at udvikle gigt eller andre problemer med led eller muskler. Og den mindre hund skal have en tilsvarende lille hundeseng som holder den tryg og varm.

Se udvalget af hundesenge hos Design for Pets på designforpets.dk.

Flere Nyheder