Find din indre balance med hjælp fra en psykolog

04 June 2019
Astrid Pedersen

editorial

Mange mennesker går rundt og slås med uforløste traumer eller diskrepanser i deres indre. Dette kan virke utroligt opslidende og drænende på psyken – og derfor kan det være en rigtig god idé at opsøge en psykolog, når livet gør ondt.

Hvorfor skal jeg gå til psykolog?

Det er en udbredt og fejlagtig opfattelse, at kun mennesker med psykiske lidelser kan have glæde af at deltage i psykolog sessioner på regelmæssig basis. Psykologer er ikke udelukkende uddannet til at hjælpe syge mennesker – alle, som ønsker en dybere indsigt i deres egen psyke, kan have rigtig stort udbytte af i en periode at se en psykolog.

Denne indsigt kan for eksempel bruges i forbindelse med selv udvikling. Det kan være, at du ønsker at sige farvel til grimme vaner eller uhensigtsmæssige adfærds mønstre, for så at sige at bevæge dig et niveau op. En psykolog kan også hjælpe dig til at slippe unødige bekymringer, som ligger til hinder for udvikling eller frigørelse. Disse mønstre er som regel grundlagt i barndommen, og ubevidst forstærket af os selv livet igennem. Du kan ved hjælp fra en psykolog nå frem til en forståelse af hvorledes disse mekanismer fungerer. Og gennem samtaler med en dygtig psykolog kan du finde de ressourcer i dig selv, som kan styrke dig i at bryde de onde cirkler.

Hvor finder jeg en dygtig psykolog i Odense?

Det er selvfølgelig meget vigtigt, at du i valget af praktiserende psykolog vælger en veluddannet og professionel fagperson. I Odense finder du den autoriserede psykolog Jens Henrik Thormann, som har mange års erfaring med samtale terapi. Psykolog Jens Henrik Thormann har speciale inden for terapeutisk vejledning af børn, unge og familier, som ikke trives. Hvis du således oplever en dårlig dynamik og negativ energi i din familie, kan du trygt bestille en tid hos psykolog Jens Henrik Thormann på psykologpraksis-odense.dk

More articles