Find et smukt og raffineret sildebensbord

15 juni 2021
Astrid Pedersen

Mangler du et nyt bord til din stue? Så kan du læse med her. Du kan få mere at vide om hvorfor det er en god idé at vælge et sildebensbord uanset om du er på jagt efter et sofabord eller et spisebord.

Køb et lækkert sildebensbord

Har du overvejet at investere i et ægte plankebord til din stue, men er du gået bort fra tanken igen fordi disse godt kan være lidt bastante i deres udtryk? Så er et sildebensbord sandsynligvis den rette løsning for dig.

Et sildebensbord har en langt mere elegant fremtoning, med det fine sildebens mønster lagt i rustikke egetræs stave. De flotte sildebensborde fra Fynsk Snedkeri passer perfekt ind i en let og elegant indretning som ofte ses i et dansk designer hjem. Og så er et sildebens spisebord faktisk til at betale.

Kan jeg få et sofabord med sildebens mønster?

De smarte sildebensborde findes ikke kun i spisebords versionen. Du kan faktisk godt få et lækkert sofabord med sildebensmønster i bordpladen. Faktisk klæder det raffinerede mønster et sofabord mindst lige så godt som det klæder et spisebord.

Et sildebens sofabord er virkelig stilfuldt – i hvert fald hvis det er fremstillet med respekt for såvel det gode håndværk som for de smukke materialer. Derfor bør du købe dit sofabord hos en dygtig møbelsnedker. Og her kan du med fordel vælge Fynsk Snedkeri.

Køb sildebensborde hos Fynsk Snedkeri

Hos Fynsk Snedkeri er det gode og solide håndværk i højsædet. De dygtige møbelsnedkere hos Fynsk Snedkeri anvender udelukkende kvalitets træ i forbindelse med produktion af sildebensborde.

Hver enkelt sildebensbord er fremstillet i hånden. Du er således sikret et 100% unikt bord når du køber sildebensborde hos Fynsk Snedkeri – og det til nogle af markedets mest rimelige priser.

Du kan finde dit nye sildebensbord i den online shop på https://fynsksnedkeri.dk/collections/sildebensborde 

Flere Nyheder