Fjern stress og angst fra din livsstil

20 March 2020
Astrid Pedersen
Fjern stress og angst fra din livsstil

Mange mennesker døjer dagligt med symptomer på kronisk stress eller med konsekvenserne af at lide af angst. Disse lidelser har nemlig meget til fælles – ikke mindst når det handler om deres fysiske udtryk.

Det er muligt at behandle disse lidelser, men det er forskellige behandlings former, som skal til, også selv om symptomer på stress og angst minder utroligt meget om hinanden. De underliggende årsager kan nemlig være meget forskellige – og da en effektiv behandling har til formål at gribe om nældens rod, bør man lade sig udrede grundigt førend man vælger sin behandler og sin behandlings form.

Få hjælp til at håndtere stress hos en dygtig psykoterapeut

En dygtig psykoterapeut med speciale i stress behandling kan hjælpe dig gennem dit sygdoms forløb, hvis du er sygemeldt med stress. Der findes ingen egentlig ”kur” mod stress ud over masser af hvile og rekreation, så det tyndslidte nerve system kan få fred til at regenerere.

Gennem terapi kan du opnå en øget indsigt i de mekanismer, som gør at du udvikler stress, og en selverkendelse, som kan føre til et højere selvværd og en stærkere bevidsthed om dine egne grænser. På den måde kan du føle dig sikker på i fremtiden at kunne undgå stress faktorer, hvilket i sig selv kan give dig et boost, som kan styrke din helings proces.

Lad en psykolog hjælpe med din angst

Har du der imod en angst lidelse – for eksempel social angst, generaliseret angst eller panik angst – kan du med hjælp fra en autoriseret psykolog lære at leve med angsten som et grundvilkår i din tilværelse. At lære angsten at kende er dit vigtigste værktøj når det handler om at bygge din tilværelse op ude at angsten skal ødelægge hverken dit liv eller glæden derved.

Læs mere om stress, angst og terapi på sundhedsliv.dk

Tjek også disse sider:

https://sundhedsliv.dk/
https://livsstilsblog.dk/
https://sund-blog.dk/
https://liv-sundhed.dk/
https://sund-rask.dk/
https://TraenForlivet.dk/
https://SundhedTraening.dk/
https://SundeOs.dk/
https://SundesteLiv.dk/
https://SundesteBlog.dk/
https://SundesteStil.dk/
https://forslagtilsundhed.dk/

More articles