Frigør tid ved at hyre et professionelt inkasso service

08 January 2020
Silje Hansen

editorial

Når du i dag driver en virksomhed – stor som lille. Er det desværre ikke til at komme uden om, at der vil opstå nogle dårlige betalere. Der kan være mange undskyldninger for, at du ikke kan modtage dine penge fra dine kunder. Det gælder både private og erhvervskunder. Det kan være frustrerende og ikke mindst tidskrævende at bruge sin tid på at opkræve penge for en ydelse eller tjeneste kunden har fået leveret. Som virksomhed kan du hurtigt blive sårbar, hvis du har for mange dårlige betalere eller hvis din tid blive brugt på opkræve penge frem for at vækst og lægge strategier for virksomheden. Det er her inkasso virksomheder kommer ind i billedet. Det er en professionel virksomhed, der lever af at inddrive de forfaldne fakturaer du måtte have fra både private og erhvervskunder. 

Få skræddersyet en løsning, der passer til din virksomhed

Der er nogle der forbinder et inkasso service som et dyrt led i denne proces, da pengene vil gå tabt i den tid det vil kræve, for at opkræve pengene fra skyldneren. Der er dog enkelte anerkendte og større inkasso virksomheder, der tilbyder at lægge disse krav og tid over på skyldnerne, så du som virksomhed kan forvente at få det fulde beløb inddrevet fra kunden. Som udgangspunkt har du mulighed for at skræddersy og sammensætte en løsning, der vil give mening for din virksomhed. En af de inkasso service virksomheder, der er åben for disse løsninger er blandt andet Collectia.

Her kan du forvente at få frigivet tid til at fokusere på din forretning, hvor du med stor sandsynlighed får dine penge inddrevet fra skyldnerne. Det er en virksomhed der forstår sig på dine værdier, hvorfor hele processen overholder de gældende regler og love vi har i Danmark samt tager hensyn til dit brand. Det gør at det bliver en god oplevelse får både dig, din virksomhed og ikke mindst for skyldneren.

More articles