Godt og billigt mobilabonnement

19 January 2020
Signe Hansen

editorial

De fleste danskere ejer nu til dags en mobil. Uanset om det er en smartphone eller en gammel Nokia, så har de fleste brug for at kunne sms’e eller ringe til venner og familie på tværs af landet. Nogle har brug for meget mere. Der skal både kunne surfes på nettet, streames serier og downloades store og tunge filer. Måske vil du gerne have adgang til en lang række af alle de tilbud og rabatter som nogle gange er tilknyttet mobilabonnementer.

Vores liv ændrer sig hele tiden, og derfor ændrer vores vaner og vores behov sig også. Derfor kan det også være værd at overveje at tjekke sit abonnement igennem, tjekke om det stadig passer til de behov du har og evt. skifte til et nyt.

Hos Hvad-koster-det.dk finder du gode, grundige og overskuelige guides til forskellige services og priser. Her kan du læse, at det billigste mobilabonnement du kan få hos Oister koster kun 19 kroner om måneden! Til gengæld betaler du så også for det præcise forbrug du har oveni. Det passer utroligt godt til dig, hvis du ikke bruger din mobil ret meget.

Hvis du til gengæld sender flere sms’er om dagen, ringer mange timer og bruger nettet til at finde vej på Maps eller lytte til musik, så kan det være værd at overveje en pakkeløsning. Her har Oister et ubegrænset abonnement, der koster 149 kroner om måneden. Her får du helt fri tale og helt fri data i Danmark, mens du i et land, der også er medlem af EU kan bruge op til 8 GB data.  

Det er utrolig nemt og smart, og de har derudover også et skønt medlemskab, der hedder Oister+, hvor du får gode rabatter og tilbud på en lang række produkter som Zalando, Hotels.com, Stylepit og MacBook. Der er altså kun fordele ved at skifte.

More articles