Her er en guide til hvad du kan strikke i år

17 March 2020
Silje Hansen
Her er en guide til hvad du kan strikke i år

Kan du lide at strikke eller overvejer du at begynde at strikke? Der er flere fordele ved at strikke. Først og fremmest kan det være en god måde at koble af fra den travle hverdag. Her kan du afsætte tid til at fordybe dig med dit strikketøj og strikke mange forskellige ting. Det kan enten være til dig selv eller som en gave til en du holder af. Der findes mange forskellige teknikker og tricks til, hvordan du kan strikke. Der er dog ingen retninglinjer eller regler for, hvordan du skal gøre tingene eller hvad der er bedst af kombinere af farver. Det giver dig mulighed for at udfolde dine kreative sider. Her kan du også sætte dit personlige præg på det du strikker.

Inspiration til strikkegaver

Skal du give en personlig gave, er det som regel altid et hit, når det er noget man selv har lavet. I dag er der mange der søger en personlig og unik gave, hvorfor det ikke kan blive mere personligt end, hvis man får noget der er lavet efter ens præferencer fra bunden. Det kan derfor være en ide at strikke en sweater, som man både kan bruge om vinteren og efteråret. Her kan du vælge en farve, der enten er på mode eller som modtageren foretrækker. Der er mulighed for at strikke i forskellige mønstre med et unikt design. Det kan også være en hue til de kolde tider, hvor man kan sætte sit præg med at strikke navnet på modtageren i huen eller et fedt budskab. 

Find inspiration til hvad du kan strikke til dig selv

Er du i tvivl om, hvad du skal strikke? Så kan du med fordel finde hemmelige strikkeopskrifter og inspiration til mange nye ideer rundt på nettet. Her har vi blandt andet fundet en inspirationsside til dig.

Tjek også disse sider:

https://hobby-fritid.dk/
https://hobbyglad.dk/
https://hobbytips.dk/
https://hobbybloggen.dk/
https://hobbyråd.dk/
https://hobbyLivet.dk/
https://fritidsaktiviteten.dk/
https://Dille-Bloggen.dk/
https://naturinteresse.dk/
https://HobbyArbejde.dk/
https://Hobby-Inspiration.dk/
https://hobbyforslag.dk/

More articles