Hvad indebærer ejendomsservice?

22 February 2020
Astrid Pedersen

editorial

Et seriøst ejendomsservice firma vil altid tage en snak med en kunde forud for et tilbud. Det er nemlig vigtigt at holde sig for øje, at forskellige ejendoms foreninger kan have varierende behov. Nogle foreninger er måske forsynet med store, grønne områder, hvor andre har en lille asfalt belagt gård. Nogle foreninger får foretaget snerydning af vej og fortovs arealerne foran ejendommen gennem kommunen, mens andre selv har ansvar herfor. Og så er der ejendomme som er forsynet med svalegange, elevatorer, brede trappe afsatser med videre, hvilket giver varierende behov for rengøring og vedligeholdelse.

Derfor er det vigtigt at du, når du er i markedet efter en leverandør af ejendomsservice, ser dig grundigt for, og frem for alt ikke bare køber en færdig pakke. Der er ingen one size fits all løsninger, når det kommer til ejendomsservice – og det bør en ejendomsservice virksomhed vide.

Du bør altid insistere på, at din leverandør kommer forbi til en snak og et kig på ejendommen, og ud fra dennes behov sammensætter en fornuftig pakke til dig. På den måde er du sikker på ikke at betale for ydelser, du reelt ikke får, og alligevel aldrig ville få brug for.

Hvor finder jeg en pålidelig udbyder af ejendomsservice i København?

Hos Dahlin Ejendomsservice ApS finder du udelukkende dygtige og erfarne medarbejdere, som sætter en ære i at levere et solidt stykke arbejde, hvad end det gælder snerydning, trappevask eller vask og polering af vinduer. Dahlin Ejendomsservice ApS vil altid tage udgangspunkt i din situation og i din bolig forenings behov. Du kan vælge at lave en fast aftale omkring grundlæggende drift og vedligehold af ejendommen, eller du kan tilkalde Dahlin Ejendomsservice ApS på ad hoc basis – for eksempel når der pludselig skal ryddes sne eller klippes hæk.

Du kan læse meget mere, og få et tilbud på ejendomsservice i København, på dahlin-ejendomsservice.dk

More articles