Hvad supplerer din dine caps med?

06 April 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Kan du overhovedet huske, hvornår du ikke lige greb efter din cap, da du skulle ud at døren?

Faktisk har du den også på indenfor, så du skal mindes om at tage den af, for den er sådan en stor del af dig, at det føles mere mærkelig ikke at have den på, end når du har den på, så du stort set ikke lægger mærke til den.

Det er kun, når du sover, og er i bad, at du ikke har den på, og ellers ryger den på knolden af dig hurtigt, for den er så stort en del af din identitet, at du dårligt ikke kan forestille dig, at du skulle kunne fungere uden den.

Andre siger, at du vokser fra det en dag, men det tror du ikke, for man kan sådan set se mennesker, der går med caps hele livet igennem, og når du bliver gammel, så er det formentlig et almindeligt syn, at din generation stadig går med caps.

caps

Caps udgør det meste af de ting, du har på hovedet

Dog må du også erkende, at når det er virkelig varme sommerdage, så vil du helst have den af, og der har du sådan en lille fiks sag med en vifte i toppen, der kan blæse en lille vind til dig.

Om efteråret er det virkelig irriterende, at cappen blæser af, så du har måske en anden udgave, der minder om den første, men hvor den her sidder lidt bedre fast.

Når det så virkelig bliver vinter, så skal du alligevel have en hue på, for cappen er bare ikke nok til at holde på varmen.

Du er ikke meget for at udskifte den cap, men nogle gange kan det bare blive nødvendigt, og så håber du, at der ikke er for mange, der bemærker det.

More articles