Hvem kan komme i betragtning til et online lån?

19 January 2020
Astrid Pedersen
image

editorial

Forskellige banker og penge institutter, som låner penge ud online, har varierende kriterier for hvem de kan godkende som låntagere. Nogle låneudbydere stiller nærmest ingen krav til låntagers indkomst, alder eller generelle kreditværdighed. Til gengæld er de lån, du kan få hos en sådan långiver, ofte behæftet med meget højre renter. Dette skyldes, at långiver ønsker sig en vis sikkerhed for at få i det mindste nogle af sine penge hjem igen – også selv om låntager skulle vise sig at være insolvent.

Hos Ikano Bank, som er blandt de af Finanstilsynet godkendte udbydere af online lån, stilles der visse krav. Du skal blandt andet være fyldt 18 år og være bosiddende i Danmark for at kunne få adgang til at ansøge om online lån på Ikano Banks hjemmeside. Samtidig skal du være i besiddelse af NemID – og du skal være villig til at give dit samtykke i forbindelse med vurdering af din kreditværdighed. Dette sker via eSkat, som Ikano Bank vil få adgang til med din indvilligelse.

Ikano Bank sikrer på den måde, at du er kreditværdig og solvent, og dermed formodentlig i stand til at betale hele lånet tilbage. Og derfor kan Ikano Bank tilbyde lavere renter end de fleste andre online låne udbydere, når det handler om online forbrugs lån, samle lån, eller bil lån.

Hvad kan jeg låne penge til hos Ikano Bank?

Når du låner penge hos Ikano Bank, er du frit stillet i forhold til hvorledes du vil bruge pengene. Ikano Bank blander sig ikke i om du vil købe en ny bil, reparere din bolig, eller måske tage på jordomrejse. Du kan låne op til 300.000 kr. online hos Ikano Bank – og pengene kan stå på din konto umiddelbart efter at din ansøgning er godkendt.

Søg lån hos Ikano Bank i dag – og få svar inden for få timer!

More articles