Hvor meget koster det at hyre vikarer gennem et vikarbureau?

07 februar 2022
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Har du fra tid til anden brug for at kunne hyre nogle ind, når der er sygdom i virksomheden, eller når I har mere arbejde end normalt, kan det være rart for dig, at du kan hyrer en vikar. Det er en langt mere fleksibel løsning for dig, end hvis du skal til at hyre folk ind i kortere tid ad gangen. Det tager tid at rekruttere, og det er ufleksibelt, når du skal afskedige folk igen. Derfor er et vikarbureau klart at foretrække. 

Men der er selvfølgelig lige det med pengene. For hvad er vikarbureau priser egentlig? Det er der ikke noget entydigt svar på. Det kommer selvfølgelig først og fremmest an på, hvilket vikarbureau du vælger, og hvilken branche de repræsenterer. 

Leder du efter vikarer til lager, produktion, nedrivning eller byggeri, kan du for eksempel se nærmere på dkvikarservice.dk. De har virkelig mange vikarer inden for de brancher og kan sende dem ud til virksomheder i hele landet. Selv hos dem sige noget helt konkret om, hvad en vikar koster. Det afhænger af vedkommendes uddannelse, erfaring og øvrige kvalifikationer. 

vikarbureau priser

Få et tilbud fra et vikarbureau 

For at finde ud af, hvad det cirka kommer til at koste dig at hyre vikarer ind, er det en god ide, at du får et tilbud på det. Hos dkvikarservice.dk har en kontaktformular på deres hjemmeside, som du kan udfylde. Der kan du skrive, hvor mange vikarer du har brug for, og hvilken – hvis nogen – erfaring du har brug for, at de har. Derefter kan dkvikarservice.dk sende dig et konkret tilbud på opgaven. 

Prisen bør dog langt fra være det eneste, som du lægger vægt på, når du skal vælge en vikar. Du bør også tænke over, hvordan du får de bedst kvalificerede vikarer til opgaven. Hos dkvikarservice.dk screener de for eksempel alle deres vikarer grundigt, så de er sikre på, at de lever op til kravene i branchen. 

Flere Nyheder