Hvordan kan en frisør hjælpe mit hår?

06 April 2020
Astrid Pedersen
Hvordan kan en frisør hjælpe mit hår?

Går du rundt med tyndslidt, mat og glansløst garn, kan du med fordel opsøge din lokale frisør.Selv om det måske virker som om dit hår ikke står til at redde, vil du alligevel blive overrasket over hvor stor en forskel et besøg hos en dygtig frisør kan gøre.

En frisør kan for eksempel rette op på et tørt og skadet hår med en intensiv hårkur, som kan genskabe hårets glans samtidig med at de enkelte hårstrå bliver beskyttet. Når en frisør tager sig kærligt af de slidte spidser, og klipper disse ved hjælp af den rette teknik, kan håret komme til at fremstå tykkere og mere sundt.

Endelig vil en frisør kunne klippe dit hår i en frisure, som ikke kræver så megen styling, når håret skal sættes. På den måde kan du selv sørge for ikke at skade dit hår i fremtiden, således at det holder sig smukt og skinnende. Og med de rette pleje og styling produkter, foreslået af din frisør, vil du kunne vedligeholde dit hårs nye, sunde udseende i lang tid fremover.

Lad din frisør om at farve eller blege dit hår

Der ud over bør du altid gå til frisør, når lokkerne skal have en ny kulør. Det er temmelig risikabelt ukritisk at bruge de produkter, som sælges i supermarkedet eller hos materialisten. Afhængigt af dit hårs tilstand og beskaffenhed kan du risikere at ende med en ganske anden farve end den der er afbildet på pakken.

Det er heller ikke sikkert, at dit hår eller din hovedbund kan tåle farven og så risikerer du nærmest at brænde håret af, eller at udvikle kontakt allergi. Dette kan betyde, at du fremover ikke kan bruge produkter med parfumer eller andre allergener. Og så er det dog trods alt bedre at betale en frisør for at håndtere hårfarven.

Bestil tid hos din frisør i Valby på Capaldi.dk

More articles