Keno giver dig en stor vinderchance

11 februar 2019
Anders Lundtang Hansen
Keno giver dig en stor vinderchance

Pst, vil du gerne have et nemt spil at bette penge på, som ikke kræver de store regler at sætte sig ind i, men som stadig giver dig mulighed for at vinde mange penge, hvis du tør at slå koldt vand i blodet og holde hovedet koldt?

Så er vores forslag til dig, at du begynder at spille Keno, hvis du ikke allerede kender til det.

Hvad siger du? Kender du ikke til Keno? Så lad os da starte med at forklare dig lidt nærmere om spillets lette opbygning.

Keno var for en god del år siden meget populært på formiddags-TV, hvor mennesker – i sær den gamle race – ringede ind, når de havde gevinst.

Spillet har nu flyttet sig over på nettet, hvor både yngre og ældre kan være med til at spille. Vi medgiver gerne, at spillet har associationer til ældres fritidsaktiviteter, men derfor kan det faktisk skabe utroligt stor spænding for alle mennesker at deltage i.

For hvis du ikke gider sætte dig ind i mærkelige strategier til komplekse casino-spil, så er Keno den rette løsning til dig.

Lidt groft sagt kan man sige, at Keno har konnotationer til bingo, som du med stor syndsynlighed har prøvet at spille før – men Keno er faktisk endnu lettere at gå til!

I den fysiske version af spillet har man ofte en spilleplade, men nu om dage kan man sagtens spille spillet uden denne. Keno går ud på, at man vælger et antal tal, typisk mellem to og 10, som du vil bette på.

Hvis et eller flere af disse tal bliver udtrukket, har du vundet.

Så simpelt er det.

Og det giver nok sig selv at sige, at jo flere af ens tal, der bliver udtrukket, jo mere vinder man.

Men det afhænger selvfølgelig også af, hvor mange tal man har turde satse på.

Flere nyheder