Kom ud af dit længerevarende misbrug med en alkoholbehandling

06 januar 2022
Astrid Pedersen

editorial

Er du bekymret for dit forbrug af alkohol, og er du nervøs for om dette efterhånden har udviklet sig til et afhængigheds betinget misbrug? Så bør du overveje alkohol behandling.

Hvori består den mest effektive alkohol behandling?

En alkohol behandling bør altid tage udgangspunkt i den enkelte alkoholikers individuelle dispositioner.

Hvis man ikke er 100% hardcore alkoholiker, og måske ikke har været i misbruget særligt længe, vil man kunne nøjes med en ambulant behandling – for eksempel med antabus. Mange alkoholikere i den ”lettere” klasse, for eksempel de såkaldte kvartals drankere, kan fint holde sig fra sprutten ved hjælp af antabus.

image

Hvis din alkoholisme har stået på igennem mange år, og dit misbrug er massivt, vil det ikke være tilstrækkeligt med en antabus behandling. Antabus er et kemisk stof som reagerer med alkoholen i din krop. Drikker du mens du er på antabus vil du opleve sygdom i form af hovedpine og kvalme, ofte ledsaget af voldsomme opkastninger.

Men faktisk vil dette ikke være nok til at afskrække inkarnerede alkoholikere fra at søge trøst på bunden af flasken igen. Alkoholabstinenser er nemlig langt værre. Og disse vil optræde nærmest fra det øjeblik man lægger flasken på hylden.

Derfor bør du, såfremt dit alkoholmisbrug længe har været bastant, søge professionel behandling på et misbrugscenter. Når du lader dig indskrive på et misbrugscenter vil du være garanteret afrusning under overvågede forhold samt en tilbundsgående terapeutisk behandling som har til formål at bringe dig tilbage til et liv uden alkohol og misbrug.

Få alkohol behandling hos Behandlingscenter Stien

Det danske misbrugscenter Behandlingscenter Stien tilbyder professionel alkohol behandling i trygge rammer og ledsaget af opfølgende møder. Du kan altid tage en snak med en af de dygtige misbrugskonsulenter hos Behandlingscenter Stien, og få rådgivning af alkohol afvænning.

Klik ind på Behandlingscenter Stiens hjemmeside behandlingscenter-stien.dk og få yderligere information.

Flere Nyheder