Kun det bedste for vores kære små

10 September 2019
Sarah Agerkvist
Kun det bedste for vores kære små

Når det kommer til vores kære børn, store som små, så går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet eller produktion. Vores børn skal have det bedste af det bedste, der er fri for kemikalier og giftstoffer samtidig og lavet af økologisk materiale. Har du det også sådan, men har lidt svært ved at finde rundt i junglen og samtidig er vild med klassisk, tidløst og nordisk design? Så skal du kigge nærmere på danske Cam Cam Copenhagen, der garanterer dig bæredygtighed. De er nemlig GOTS certificeret og producerer ud fra en bæredygtig tankegang om genanvendelighed.

Fra barn til barn
Cam Cam Copenhagen har efterhånden nogle år på bagen, der giver dig alt fra sengetøj, babynests, puslepuder, ammepuder, stofbleer, babytæpper, pusletasker, rangler, uroer og møbler. Alt sammen i et nordisk design i afdæmpede, dusede nuancer og mønstre, der skaber rolige og trygge rammer for vores børn. For de to designere og ejere af Cam Cam Copenhagen, Sara Giese Camre og Robert Warren Paulsen,  er omdrejningspunktet bæredygtighed. Det kommer til udtryk i den økologiske produktion, hvor alle tekstilprodukterne bliver produceret på GOTS certificerede fabrikker. Samtidig er både designet og materialevalget også tidløst og ud fra den bæredygtige tanke om, at hvad end det er babyudstyr, legetøj eller møbler, så kan de gå i arv fra barn til barn og genanvendes.

Poetisk og harmonisk univers
I Cam Cam Copenhagens produktserie er designet poetisk og harmonisk. Tag bl.a. et kig på barnevognskæden “Leaves” med sine bløde former og sarte toner, eller musikuroerne formet enten som en påfugl eller ballon, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Den fine sengehimmel med små prikker, der kan skabe en eventyrlig stemning på de smås værelser eller det funktionelle pusleborde, der kan ændres til et opbevaringsmøbel og bruges længe efter, børnene er vokset ud af bleen.

More articles