Lån penge nemt og hurtigt online

14 April 2020
Lotte Hindsberg

editorial

Har du brug for at låne penge, har du i dag mange flere muligheder end tidligere, hvor der kun var den traditionelle bank på gadehjørnet, der var den eneste mulighed. I dag har du flere muligheder og det skyldes primært internettet. Du kan låne penge i en online bank og det er ofte både nemt og hurtigt. Du kan også låne penge til forbrug i de fleste store supermarkeder eller butikker, der sælger elektronik, køkkener eller boligindretning. Du kan tage et lån fra ikano, hvis du ønsker at tage et online lån, frem for et i en butik, hvor du skal bruge pengene på noget i butikken.

Et online lån

Fordelen ved et online lån er, at de ikke kræver sikkerhed og det er nemt og hurtigt. Får du et tilbud, har du pengene indenfor få timer, modsat et traditionelt lån, som ofte tager op til 2-3 uger, før du har svar, hvilke ikke det altid er muligt at vente på.

For at kunne låne kræver det at du har et NemID, en aktiv e-mail så de kan sende dig et låne tilbud, du skal mindst være 18 år og så skal du have en dansk adresse. Opfylder du de krav vil du som udgangspunkt få et positivt svar. Hvis du ansøger om mange penge kan der være et yderlig krav om at du kan bevise at du har en indtægt. De vil ofte bede dig om at vise de sidste 3 måneders lønsedler. 

Når du søger et lån, er det en god ide at søge mere end et sted. Søg minimum 3 steder og sammenlign de forskellige tilbud. Husk det skal være 3 sammenlignelige lån. Det er især ÅOP, rentesatsen og lånebetingelserne du skal være opmærksom på. Du skal kunne betale lånet tilbage før tid, hvis du får lyst og mulighed for det.

More articles