Lækker og veltilberedt mad ud af huset

10 februar 2021
Astrid Pedersen

Skal der holdes fest i familien eller i virksomheden til sommer – og skal gæsterne have god mad og fin forplejning? Så kan du slippe for selv at slave i køkkenet ved at vælge en cateringløsning, også kendt som mad ud af huset.

Hvor kan jeg bestille mad ud af huset i Silkeborg?

Hvis du leder efter en pålidelig og professionel leverandør af mad ud af huset i Silkeborg kan du med fordel vælge Madkassen Silkeborg. Madkassen Silkeborg er leveringsdygtig i en bred vifte af menuer og anretninger i hele Silkeborg området og kører også gerne ud til dig.

Hos Madkassen Silkeborg kan du bestille mad til dit familie arrangement, for eksempel bryllup, barnedåb, konfirmation eller den runde fødselsdag – og du kan selv vælge om menuen skal være italiensk, mexicansk, indisk eller kinesisk. Madkassen Silkeborg kan også opstille lækre tapas buffeter som er velegnede til stående receptioner, for eksempel i forbindelse med firma arrangementer hvor der blot er behov for en let anretning.

Madkassen Silkeborg er leverandør til kursus og konference center i Silkeborg og omegn og forestår også frokost ordninger for flere virksomheder i området. Du kan altid regne med at mad ud af huset fra Madkassen Silkeborg er egnet som take away, og at den er tilberedt og pakket efter alle kunstens regler for at bevare smagen intakt og sikre den bedste holdbarhed. Og så benytter Madkassen Silkeborg udelukkenden sæsonens bedste og mest friske råvarer i forbindelse med tilberedning af mad ud af huset.

Foruden hele menuer og buffeter kan du hos Madkassen Silkeborg også bestille sandwiches og bagels fra Madkassen Silkeborgs dattervirksomhed The Bagel Shop. Bagels og sandwiches egner sig perfekt som møde forplejning eller i forbindelse med firma udflugten.

Du kan læse mere om Madkassen Silkeborg og bestille mad ud af huset online på virksomhedens hjemmeside madkassen.info.

Flere Nyheder