Penisringe – når erektionen skal holde længere

22 July 2018
Astrid Pedersen
Penisringe - når erektionen skal holde længere

Lider du i perioder af problemer med at opnå – eller opretholde – en hård rejsning, er det ikke sikkert, du behøver være bekymret for din generelle potens. Mange mænd døjer med erektil dysfunktion i kortere eller længere perioder i løbet af deres liv. Det behøver ikke altid at være tegn på, at der er noget permanent i vejen, og at man aldrig mere vil kunne få rejsning. Periodevise rejsningsproblemer kan skyldes sygdom – og evt. medicinering for denne – stress, eller måske dårlig cirkulation.

Det er naturligvis vigtigt, at man – såfremt denne dysfunktion optræder ofte, eller over en længere periode – tager en snak med sin læge, da det kan være symptom på et underliggende problem, som bør behandles. Men er man ellers sund og rask, og måske bare inde i en periode med manglende overskud fysisk eller mentalt, skal man da ikkesnydes for dejlig sex. Og her kan en penisring være løsningen.

Penisringe – til de slappe perioder

Ønsker du at opnå en hårdere rejsning, som kan holde sig i længere tid, kan du for eksempel prøve med penisringe. En penisring er et forholdsvis simpelt aggregat, som i sin enkleste form består af – ja, en ring. Denne ring er fremstillet i enten blødt jelly materiale, gummi, silicone eller latex, som monteres ved penis roden, og som fungerer på den måde, at den blokerer for tilbagestrømning af det blod, som løber til under erektion. Således forbliver svulmelegemet fyldt og spændt, hvilket giver penis dens hårdhed.

Køb penisringe online, og prøv dig frem

Som nybegynder bør du starte med de bløde jelly penisringe, indtil du har vænnet dig til fornemmelsen. Det må ikke gøre ondt eller dunke på en ubehagelig måde – så skal du fjerne din penisring. På https://www.belugi.dk/til-ham/til-ham/penisringe kan du købe såvel de bløde penisringe som de mere avancerede med vibration eller testikelring.

More articles