Professionelle Dax kurser til erhvervslivet

08 November 2022
admin

editorial

Det er en god idé at sende medarbejdere på IT kurser af flere årsager. For det første bliver det stadig vigtigere at have stærke it-kompetencer på arbejdspladsen, da flere og flere job kræver færdigheder i Microsoft Office, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint og så videre.

For det andet kan opkvalificering gennem IT kurser hjælpe medarbejderne til at udføre deres arbejde bedre. For det tredje kan det at sende medarbejdere på IT kurser hjælpe din virksomhed med at forblive konkurrencedygtig ved at holde din arbejdsstyrke ajour med de nyeste teknologiske tendenser. Endelig viser investering i uddannelse af medarbejdere, at du værdsætter dine medarbejdere og er villig til at investere i deres fremtid.

dax kurser

Hvad er DAX?

DAX er et forespørgselssprog, som du kan bruge i Microsoft Power BI, Power Pivot til Excel og Analysis Services tabulære modeller, og det er baseret på formelsproget DAX (Data Analysis Expressions), der oprindeligt blev introduceret i Microsoft Excel 2010.

DAX indeholder et sæt formler, kaldet DAX funktioner, som du kan bruge til at udføre komplekse beregninger på dine data. DAX kan bruges til at beregne ting som f.eks. år-til-dato-salg, salg fra det foregående år og løbende totaler.

Lær mere om DAX på et DAX kursus

Hvis du ønsker at lære at bruge DAX formler, kan du overveje at tage et DAX kursus. På et DAX kursus lærer du om vigtige emner som f.eks. tabelfunktioner, tidsinformation og filtrering. DAX kurser kan desuden lære dig at bruge DAX til at udføre dataanalyse og oprette rapporter.

På et DAX kursus kan du lære at bruge DAX (Data Analysis Expressions) til at lave beregninger og rapporter i Excel eller Power BI. DAX er et kraftfuldt værktøj, der kan bruges til at analysere data og oprette rapporter. Med en DAX workshop kan du lære, hvordan du bruger DAX til at få indsigt i dine data.

More articles