Professionelt arbejde udføres i haven og i boligen

05 november 2019
Søren Black
Professionelt arbejde udføres i haven og i boligen

Havearbejde for private og virksomheder

Har du privat ejendom eller en virksomhed, så ved du alt for godt, at det kan være svært at holde de udendørsarealer, der følger med. Resultatet kan hurtigt blive, at du som privat villaejer får klager fra naboer, der ikke bryder sig om at bo op ad en jungle. Driver du en virksomhed, kan ukrudt, tidsler og en meterhøj græsplæne i sidste ende få kunderne til at finde en anden partner at indgå forretninger med. Der kan altså være mange gode grunde til at sende bud efter et firma som Arbejdshesten, hvis du ikke selv har lysten og overskuddet til at gå i haven.

Praktisk arbejde udendørs og indendørs

Arbejdshesten holder til i Vester Skerninge på Sydfyn. Herfra tilbydes der rengøring, malerarbejde og havearbejde i Svendborg og omegn. Her møder professionelle arbejdsfolk ind på arbejde hver morgen for at knokle som, ja arbejdsheste. Det betyder, at du her kan bestille hjælp til at få græsset slået, vinduerne pudset eller sneen ryddet. Kort sagt næsten alt praktisk arbejde udendørs og indendørs kan Arbejdshesten udføre for dig.

Overlad knoklearbejdet til professionelle

I en travl hverdag kan det at luge ukrudt og klippe hæk hurtigt blive nedprioriteret. Derfor er det en god ide at overlade dette knoklearbejde til professionelle, der har mange års erfaring i branchen. Arbejdshesten har i dag 14 ansatte, der tilbyder en lang række serviceydelser til private borgere og erhvervslivet. Ved at overlade de kedelige pligter til Arbejdshesten får du overskud til at leve det gode liv, du gerne vil, uden at den dårlige samvittighed konstant hænger over dig som en sort sky. Arbejdshesten er et uhyre fleksibelt firma, der kan sammensætte lige den serviceaftale, du måtte have brug for. Og får du pludselig brug for ekstra rengøring, eller skal du have dit æbletræ fældet, så kan Arbejdshesten også hyres ind til ekstra opgaver.

Flere nyheder