Røntgenundersøgelse i københavn og omegn

04 November 2019
Astrid Pedersen

editorial

Har du skadet dit knæ eller din ankel i forbindelse med sport, eller har du mistanke om at have forstrakt en sene i din skulder? Så skal der sandsynligvis en røntgen undersøgelse – og muligvis en ultralyds undersøgelse – til for at afgøre, om der er tale om et brud, en forstuvning, eller måske en fiber sprængning. Denne type undersøgelse kan din egen læge ikke selv foretage, men kan i stedet give dig en henvisning til en røntgenklinik. Og har du bopæl i København eller omegn, kan du med fordel vælge Røntgenklinikken Nørrevold.

Røntgenklinikken Nørrevold – din røntgenklinik i København

Uanset om du er bosiddende i Københavns indre by eller i en af omegns kommunerne, kan du benytte Røntgenklinikken Nørrevold. Røntgenklinikken Nørrevold er nemlig særdeles centralt placeret lige ved Nørreport Station, hvortil det er nemt at rejse med S-tog, bus og regional tog. Så hvis du har en henvisning til en røntgen eller ultralyds undersøgelse, kan du sagtens benytte Røntgenklinikken Nørrevold. Røntgenklinikken Nørrevold er ledet af dygtige overlæger med speciale inden for røntgen og ultralyds underøgelser, og er der til befolket af dygtige og special uddannede radiologer og sygeplejersker.

Kort ventetid på undersøgelse og resultat hos Røntgenklinikken Nørrevold

En anden stor fordel ved at benytte Røntgenklinikken Nørrevold er den særdeles korte ventetid. Har du en henvisning fra din praktiserende læge, kan du faktisk komme til samme dag, hvis det eksempelvis drejer sig om en sports skade og en dertil hørende enkeltstående røntgen undersøgelse. Er der tale om en undersøgelse af en lidt tungere kaliber, skal du regne med en vente tid på to til fire dage. Det samme gør dig gældende for de forskellige varianter af ultralyds undersøgelser – og med en klinisk mammografi kan ventetiden faktisk være så kort som to uger.

Læs mere om røntgen og ultralyds undersøgelser på noerrevold.dk

More articles