Sådan et betongulv kan man virkelig slå sig på

05 maj 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er mange gode grunde til, at man skal have sikkerhedstøj på, når man befinder sig på visse arbejdspladser, for man ved aldrig, hvornår der kan falde ting ned i hovedet på en, eller man støder ind i noget.

Dog tænker man måske ikke over, at man kan komme til at falde ned og slå sig, for det er ikke så tit, at man tager albue- og knæbeskyttere på sådan et sted, for det vil man nok mene er lidt for meget at beskytte sig.

Man må også bruge sin sunde fornuft og passe på sig selv, så man ikke bruger så meget sikkerhedsudstyr, at det kommer i vejen for, det arbejde man laver.

Men sådan et betongulv finder man blandt andet på mange byggepladser i flere niveauer endda, hvis man er ved at bygge etageejendomme, og det er hårdt at falde ned på.

betongulv

Man skal have et godt øje til det betongulv

Derfor sørger man da også tit for, at man lægger noget over det betongulv, når man endelig skal tage det i brug, for det er også et koldt gulv både at røre ved og se på, så det er bedre at lægge et kønnere lag over det, som der også kan virke beskyttende.

Men betongulvet er godt til at indlægge varme i, og så er det oftest lydisolerende.

Men mens man arbejder med betongulvet, så er det jo noget hårdt stads at falde ned på, hvis man mister balancen, uanset hvor man falder på det.

Så man er nødt til at holde øje med, hvor man træder, om der er niveauforskelle, eller der ligger noget, som man kan falde over, for ellers kan det komme til at gøre virkelig ondt.

Det er trods alt bedre, end man skal til at have de nævnte beskyttelseselementer på, der kan komme i vejen.

Flere Nyheder