Styrk din ydre skønhed med tandkroner

10 March 2020
Astrid Pedersen
Styrk din ydre skønhed med tandkroner

De færreste af os tænker over hvor meget et intakt tandsæt betyder for vores personlige udtryk. Men skulle du en dag komme til at miste en af dine synlige tænder i dit blivende tandsæt, kan det nok være, at du ville få øjnene op. Et hul i den ellers perfekte perlerække af skinnende hvide tænder kan skæmme et hvert smil – og andre vil lægge mærke til det med det samme. Derfor er det vigtigt, at du passer på dine tænder. Og skulle det ske, at du ved et uheld slår en af dine tænder ud, eller knækker tandkronen, kan du til alt held få denne erstattet med en kunstig en af slagsen.

Få en flot og virkeligheds tro tandkrone hos tandlægen

Det er til alt held de færreste tandlæge, som stadig benytter sig af de gammeldags tandkroner af guld – med mindre man selvfølgelig selv ønsker en sådan. Moderne tandkroner er typisk fremstillet ud af plastik, porcelæn, eller en særdeles stærk blanding af keramik og metal. Disse tandkroner er ikke alene stærke og modstands dygtige – de er også flotte og ganske realistiske.

En dygtig tandlæge kan forarbejde en tandkrone, således at den i størrelse, facon og farve matcher de øvrige tænder til punkt og prikke. Andre mennesker vil faktisk slet ikke kunne se, at du har en tandkrone.

Samtidig vil du kunne bide og tygge med din tandkrone ganske som med den gamle tand og alle dine øvrige tænder. Og du skal ikke være bange for at kronen løsner sig eller falder ud – for med de moderne teknikker kan du faktisk beholde din kunstige tandkrone i mange år.

Hvor kan jeg få lavet en holdbar og slidstærk tandkrone?

Hvis du ønsker at vide mere om tandkroner, kan du blive klogere på dette – og mange andre – emner hos modeskøn.dk

Tjek også disse sider:

https://modeskøn.dk/
https://skønhedogmode.dk/
https://mode-tips.dk/
https://mode-blogger.dk/
https://modeglad.dk/
https://SenesteMode.dk/
https://Fashion-Bloggen.dk/
https://NyesteMode.dk/
https://Trendy-Bloggen.dk/
https://ModeOgTrends.dk/
https://beautyforslag.dk/
https://beautyforyou.dk/

More articles