Tre friske og lette desserter til sommerens fester

10 april 2019
Emilie Ann Jacobsen
Tre friske og lette desserter til sommerens fester

Nu hvor det er blevet godt vejr, er du sikkert allerede begyndt at tænke på sommerens fester. Det kan være, at der er nogle særlige begivenheder, som I skal fejre. Det kan også være, at du bare gerne vil invitere folk forbi. Det kan være derhjemme eller til noget hygge i sommerhuset. 

Når du allerede er ved at planlægge festerne, er du sikkert også allerede ved at planlægge, hvad I skal have at spise. Når det er et varmt, er det rart med noget let mad. Man drikker mere, når det er varmt, og appetitten er bare naturligt mindre. Derfor leder du selvfølgelig også efter nogle lette desserter. 

Er du på udkig efter en god opskrift, er det altid en god ide, at du holder øje med dk-kogebogen.dk. De har en lang række forskellige former opskrifter, hvilket gør, at du stort set altid kan finde den, som du skal bruge. Det er også hos dem, at vi har fundet inspiration til de tre lette sommerdesserter nævnt herunder. 

1. Citronfromage

Citronfromage er en gammel klassiker, men det gør den ikke mindre lækker at servere. Den er nem og hurtig for dig at tilberede, hvilket gør, at du ikke ender med at stå alt for længe i køkkenet. Det er ikke sjovt, når det er så godt vejr. Du kan finde en god opskrift på citronfromage her

2. Panacotta

Panacotta er en anden nem dessert for dig at tilberede. Den skal stå noget tid og stivne lige som citronfromagen, hvilket gør, at du kan tilberede den længe inden, gæsterne kommer. Det giver dig rigeligt tid til de andre gøremål, du skal nå i løbet af dagen. 

3. Jordbærgrød

Jordbær er selvfølgelig indbegrebet af sommer, og en lækker omgang jordbærgrød med flødeskum er der aldrig nogen, der siger nej til. Det er derfor også en oplagt dessert for dig at gå i gang med. 

Flere Nyheder