Vær stolt over den afbudsrejse, du er taget på!

06 juli 2021
Anders Lundtang Hansen

Nogle folk kan godt have en tendens til at skelne mellem et A- og et B-hold, hvor dem, der får resterne og det, der er efterladt, ikke er lige så gode som dem, der fik det første, der var i udbud og betalte den almindelige pris for det.

Men det kan måske have noget med misundelse at gøre, at man ikke var smart nok til at sikre sig et givent produkt til favørpris, så man sidder sammen med nogle, der var klogere end en selv til at finde noget billigere, selvom kvaliteten bestemt er den samme.

Sådan kan det være med en afbudsrejse, der jo sådan set er præcis, som den almindelig rejse, der er booket i sin tid, selvom man må affinde sig med de betingelser, som rejsen er booket under oprindeligt, men det tager man gerne med for at kunne spare de penge.

Men man føler sig måske ikke så sej.

Der er intet i vejen for at booke en afbudsrejse

Der kan godt komme en tankestrøm hos en selv, at man ikke havde råd til rejsen på samme måde som alle de andre, der tager på samme tur, selvom de ikke ved, at man har købt denne rejse som en afbudsrejse.

Faktisk ville man med stor sandsynlighed ikke hav haft råd til den her tur, hvis ikke prisen havde været, som den var som afbudsrejse.

Men det er der intet galt i, for man skal vitterligt bare tænke, at man var smart nok til at sikre sig noget, som alle de andre skulle betale almindelig pris for!

Nu har du så måske lidt mere penge at gøre godt for, som du kan bruge på ferien eller lægge til side til noget andet.

Der er således ingen grund til at se ned på dig selv over at have booket en afbudsrejse, for du skal nok få en fornøjelig tur.

Flere Nyheder