Sæt dine facadeskilte RIGTIG godt fast!

11 November 2019
Anders Lundtang Hansen
Sæt dine facadeskilte RIGTIG godt fast!

Godt nok siger man, at facadeskilte måske ikke altid behøver at blive decideret naglet fast til bagvæggen, når de skal sættes op, for det er kun godt, hvis de kan have lidt at svaje i under det omskiftelige vejr i Danmark, da de ved fast påsætning måske vil bryde ned for lufttrykket.

Men der er stadig stadig lige så god grund til at sætte dem rigtig godt fast, om det så er med låse eller gevind, der er specialavede, som man ikke lige kan lirke op: på grund af tyveri.

Stadig kan man sætte de her facadeskilte op på en måde, så de stadig kan give sig lidt i vejret, mens de ikke sådan lige er til at pille ned.

Det mest forsvarlige ville selvfølgelig være, hvis man kunne låse facadeskiltene inde i selve butikken eller baglokalet, så der ligefrem skulle laves indbrud, hvis man ville have fat i dem, men ofte er facadeskiltene af den type, hvor de hænger mere eller mindre permanent udenfor.

Hvem ville også bryde ind i en butik for at stjæle et facadeskilte uden at rende med noget dyrt inventar i den butik, det tilhører, spørger du måske?

For et facadeskilte er ofte let at genkende, og selv hvis det er fra en mere ukendt butik, så er det til at genkendte i lokalmiljøet, så det er jo ikke noget, man lige sælger videre som tyvekoster eller bruger, som man kan gøre med penge.

Men det er faktisk sjældent på grund af decideret vaneforbrydere, men fordi helt almindelige mennesker efter byture ofte glemmer deres fornuft og tænker, at i nattens mulm og mørke ser ingen, at de hugger sådan et facadeskilt med hjem som en souvenir, de kan bruge derhjemme som dekoration.

De glemmer, at der ofte er overvågning på, men selvom de måske fortryder gerningen dagen efter, så er det ikke altid, at de kryber til bekendelse.

Derfor bør man komme dem i forkøbet og hindre, at de overhovedet kan rende med skiltet til at starte med.

More articles